Adikku Nor

Aku ada seorang adik angkat yang cantik mukanya macam ida nerina aku cukup suka lihat matanya..walau pun hubungan aku dan dia just adik angkat tetapi dalam banyak hal aku suka merenung dia..berfantasy tentang dia..kerana tak tahu kenapa dia punya tarikan seksual yang tinggi bagi aku..
Adik angkat aku ni aku panggilkan nor saja..dia rendah orangnye punya tubuh yang pejal dn putih dan jenis perempuan yang ada bulu bulu halus pada tangannya dan juga tengkuknya..itu semua selalu merangsang fntasy aku bila bersama dia dalam hl hal biasa..
Setelah tiga tahun dia jadi adik angkat aku kini dia kepusat pengajian tinggi..di kl..disini dia tak lagi bersama keluarganya tetapi duduk kampus ..kerana berjauhan dengan keluarga maka aku la orang yang kerap menziarahinya..sehinggalah suatu hari aku mengajak dia e mines untuk lepak lepak masa tu dia baru sahaja habis exam..dia setuju aku pun happy..aku memang lelaki baik tak ada niat nak buat naya kat adik angkat aku ni..cuma aku nak bersama dia je seronok lihat wajh bersihnya dan tubuhnya yang pejal tu..tak lebih dari tu..
Wampai di mines sekitar lima petang..orang ramai kami pun berpimpin tangan masuk dlam taman tema tu..lihat pertunjukan tu ini..dan sehinggalah matahari terbenam..betul la lelaki dn perempaun tak boleh berduaan dalam keadaan tiada orang ketiga..kerana syaitan akn jadi orang ketiga..
Aku lepak ngan adik angkat aku tu dia suatu sudut taman tu..kat situ agak gelap adik nor aku ni nampak macam penat..dia sandarkan kepalanya kat bhu aku..dan aku usap tangan dia..nor penat ke" ..penat bang"..
Kemudia aku buat cerita sikit sikit dia senyum dengar kerana baginya aku ni suka buat joke..
Tiba tiba nor buat satu pertanyaan..abg sayangkan nor ke..aku kata off course le..dia senyum..dalam remang cahaya malam tu aku lihat wajahnya sangat memukau..kemudian aku tanya dia..adik..boleh abg cium dik..dia senyum dan angguk..aku pegang tengkuknya dan kucup dahinya..kemudian hidungnya kemudian bibirnya..dia tarik mukanya dri aku..ingatkan abg nak cium pipi..ha ha ha aku ketawa kecil cium pipi tu budak kecil dik..
Dia senyum dan tunduk..kemudian aku pegang dagunya dengan lembut dn lihat wajahnya..ku lihat dia agak lain.blush barangkali..aku renung mtanya lama..dia tnya kenapa?..aku jawab adik cantik"..
Kemudian ku pegang kedua pipinya dn kucup bibirnya kali ni dia setuju..lama juga aku gomol bibirnya..dia mengeluh..bila aku lepaskan dia senyum malu..aku ulang lagi hingga akhirnya nafsuku terangsanbg gila..lihat sekitar tak ada sesiap orang dah ramai beransur keluar agaknya..dah dekat pukul 9 malam..
Aku terus kucup bibirnya dengan berahi dan kemudian tangan aku masuk dalam t'shirtnya dan terus masukkan jari dalam buahdadanya..dia mengeliat..jangan bang".tapi aku kata setakat ni saja ..tak apa apa abg sayngkan adik..
Aku elus buahdadanya dengan jariku sambil bibir terus kucup bibirnya sesekali beralih kematanya..setelah lebih setengah jam ku rasa dia mula berahi..aku tiba tiba jadi gial..aku rebahkan dia atas rumput celah tamn ni..segalanya kini semakin tak terkawal aku terus cium dia dan tanganku pantas melondehkan t.sirtnya dari bahu..kini t.shirtnya cuma tersangkut dileher..aku rasa tempat ni clear..aku tanggal t.shirt ku pula lalu aku damparkan pada rumput kemudian aku angkat nor dan letakkan atas t.shirt aku..
Dan aku tersu gomol dia..buahdadanya ku hisap habis putingnya aku jilat aku gigit halus sambil tangan aku memegang sebelah lagi..tak than aku lihat bibirnya ternganga sambil mengeluarkan nafas kencang ku terkam bibinya ku pegang tengkuknya lalu aku benamkn bibirku kedalam bibirnya lidahnya berlawan dengan lidahku..seakan mahu aku telan sahaja adik nor aku ni..aku gomol bibirnya dengan ganas..dia juga mempunyai reaksi ganas..maklumlah adik nor aku ni agk sihat dan cergas orangnya..
Buahdadanya yang terabai sekejap tadi aku ulang semula..aku pegang aku isap bergilir gilir antara buahadadanya dan bibirnya..sesekali tengkuk dan lehernya..batng aku kian keras..
Kemudian aku kata dengan adik nor aku nak buka jeans nya..dia diam aku londehkan jeansnya tetapi aku tak puashati aku tarik terus jeans longgar tu daru\i kakinya kini ayang ada cuma seluardalam putihnya sahaja..aku tak dpt bertahn lama melihat semua ini aku rentap seluardlmnya koyak bagi aku kalau nak balik nanti tak pakai seluardalam pun tak apa..
Aku lihat bulu halus hitam celas farajnya..aku bagikan gila..aku sel;ak kedua kakinya kemudia bibirku terus menggomol farajnya..aku hisp dan jilat atas bawah..sesekali aku gigit tepi pehanya yang putih gebu tu..dan aku dengar dia mengerang abg jangan bang"
aku pantang dengar suaranya berahiku makain menjadi..aku terkam semula bibirnya gomol seminit dua dia mengeluh bagai nak gila tanganku memegang keras buahdadnya..dan kemudin tangaku dengan dua jari masuk kedalam farajnya..dia mengeluh tetapi bibirku tak putus terus menghisap dan menggomol bibirnya yang amat seksi tu..
Aku tak tahn algi,,aku terkam semula farajnya aku benamkan bibirku aku jilat dengan lidahku..kemudian aku angkat kedua pehanya ..aku kini hilang pertimbangan..aku memeluknya sambil tangn memagang seluruh badannyat dan bibir ku menggomol bibirnya..aku bisik padanya..abg sayangkan adik..kita buat selepas kita kahwin..aku ambil pakaiannya dan selepas tu kami pulang..
Adik angkat aku still dara masa tu
tapi tdak kini..ceritanya..next la..
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment